Annons

Annons

Annons

Österåker

Frågorna och svaren – så funkar Nu i Österåker

Så funkar din nya lokala nyhetskälla Nu i Österåker – läs NU så får du koll på allt.

Nu i Österåkers reportrar Rebecka Axerup och Dina Haglund. De tar gärna emot alla slags nyhetstips – samt bilder och filmer.

Annons

Välkommen till oss på Nu i Österåker. Vi som jobbar med din lokala nyhetskälla heter Rebecka Axerup och Dina Haglund som är reportrar och Rikard Bäckman som är utgivare och chefredaktör.

Nu i Österåker ger dig nyheter dygnet runt. Här nedan följer fakta om oss i punktform.

Mediebolag: Nu i Österåker ingår som det nyaste varumärket i Bonnier News Local – som har över 40 lokala tidningar, sajter och nyhetsappar i landet från Örnsköldsvik i norr till Skåne i söder.

Format: Digital – nyhetssajt och nyhetsapp.

Lansering: Nu i Österåker startade upp på riktigt 31 augusti 2022 – genom att livesända IFK Österåkers Svenska cupen-match mot J-Södra.

Annons

Annons

Geografi: Österåkers kommun är högsta prio. Även i vissa fall regionen, Stockholms Län.

Generella fokusområden: Nyheter i Österåkers kommun. Näringsliv och företagande, lokal politik, sport och livesport, porträttering av invånare, reportage, granskningar, blåljushändelser, kultur, bostadsmarknad, utbildning/skola och listor.

Sociala medier: Nu i Österåker finns på ● InstagramFacebookTwitter

Så kontaktar du oss: Meddelanden på sociala kanaler ovan, mejl: [email protected] eller telefon 08-128 82 944

► TIPSA: Vi har en speciell tipsafunktion – som du hittar HÄR.

Så blir du kund: Kampanj: Läs Nu i Österåker för 39 kronor i månaden de första sex månaderna, därefter 79 kronor i månaden. Mer information hittar du HÄR.

Annons

Du som redan är kund kan nu läsa även DN Digital Bas, Expressen Premium och över 40 lokala nyhetssajter i Bonnier News Local på samma konto och inlogg. Ta del av supererbjudandet HÄR.

Observera att det bara går att bli kund/skapa konto i sajtmiljö på desktop eller i webbläsaren på din enhet, ej direkt i appen!

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan