Annons

Annons

Annons

Padel LIVE Nu i Österåker

KLART: Nu i Österåker livesänder lokala toppmatcher från Lohilo Padel Arena

Här är Nu i Österåkers kommande specialsatsning.

Se fyra livesända padelmatcher under december månad – från högsta dam- respektive herrserien i Lohilo Padel Arena i Åkersberga.

– Det ska bli spännande att se vad det får för genomslag, säger Rikard Bäckman, utgivare och chefredaktör.

Text

Nu i Österåker livesänder lokal division 1-padel från Lohilo Padel Arena under december.

Bild: Rikard Bäckman

Annons

Nu i Österåker fortsätter att satsa på livesänd sport. Tidigare i höst kunde du se sex viktiga matcher med IFK Österåker, och som kund har du även tillgång till Ackers SSL-matcher. SSL-matcherna kommer från och med 9 december när Ackers möter Sirius hemma flytta in direkt på Nu i Österåkers plattformar, sajt och app.

– Fotbollen var rakt av en stor succé för oss. Innebandyn har varit lite tuffare, men jag tror och hoppas att det går mot bättre tider nu när matcherna går direkt hos oss, säger Rikard Bäckman som är ansvarig utgivare och chefredaktör på Nu i Österåker.

Som en del i utvecklingen av livesänd lokal sport kommer vi nu att visa fyra lokala toppmatcher i padel från Lohilo Padel Arena – två dam och två herr, samtliga från högsta serierna.

Annons

– Vi gör det lite som ett test kan man säga. Det ska bli spännande att se vad det får för genomslag. Faller det väl ut är vi givetvis öppna för att fortsätta sända efter nyår, säger Rikard Bäckman.

Annons

Jonathan Ernberg, hallchef Lohilo Padel Arena, kommenterar matcherna som Nu i Österåker livesänder.

Bild: Rikard Bäckman

Hallchefen på Lohilo Padel Arena, Jonathan Ernberg, kommenterar matcherna i livesändningarna. Inför premiärsändningen på söndag säger han så här om spelarna och lagen som möts:

► Christoffer Edling/Stefan Hellström

Välmeriterade tränaren Stefan har denna omgång med sig bonusgrabben som gått under hård träning och nu blommat ut till en verkligt spännande spelare denna säsong. Hårt spelande lag som kommer bli spännande att följa"

► Jojje Bretti/Gustav Ågren

Padelpionjären Jojje står för finliret i denna duo och har vid sin sida unga löftet Gustav som får stå för entusiasm och framåtanda

► Jesper Stråhle/Joakim Åkerström

De välkända giganterna i vårt seriespel har två serievinster i ryggen och är alltid tuffa och svårslagna även om vi ser fler och fler närma sig denna nivå

Annons

Annons

► Ike Larsson/Joakim Wagner Larsson

Trots namnen är de här två gamla skolkamrater som verkligen hittat varandra på padelbanan. Andra säsongen ihop och går från klarhet till klarhet

För att se padelmatcherna (schema nedan) behöver du vara kund hos Nu i Österåker. Det blir du enklast genom att gå in HÄR på desktop. Är du redan kund så loggar du bara in HÄR för att få tillgång till allt vårt innehåll.

Fakta

► PADELMATCHERNA LIVE FRÅN DIV 1

Herrar

Söndag 4 december

16.30: Christoffer Edling/Stefan Hellström–Jojje Bretti/Gustav Ågren
18.00: Jesper Stråhle/Joakim Åkerström–Ike Larsson/Joakim Wagner

(Båda matcherna i samma artikel )

Damer

Söndag 18 december

16.30: Sophie Lindqvist/Malin Parkhagen–Emmelie Johansson/Helene Elander

18.00: Josefin Hansson/Fanny Nikula–Therese Berggren/Anna Löfstrand

(Båda matcherna i samma artikel)

Med reservation för att matcher kan flyttas. Nu i Österåkers ambition är oavsett att livesända minst fyra toppmatcher damer och herrar under december månad.

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan