Annons

Annons

Annons

Padel

Mera livesänd lokal topp-padel – så fortsätter Nu i Österåkers satsning

Som tidigare utlovat – nu på söndag fortsätter Nu i Österåker med livesänd padel på lokal toppnivå.

Fördelat på två separata sändningar från Lohilo Padel Arena ser du först Lindqvist/Parkhagen mot Johansson/Elander och sedan Åkerström/Nikula mot Berggren/Löfstrand.

– Förutsättningar finns för en rafflande padeldag, säger Jonathan Ernberg, hallchef och kommentator i sändningarna.

Jonathan Ernberg, hallchef Lohilo Padel Arena och kommentator i Nu i Österåkers livesändningar.

Bild: Rikard Bäckman

Annons

Nu i Österåkers test- och specialsatsning på livesänd lokal topp-padel startade söndag 4 december. Då kunde du se herrmatcher från division 1.

– Det var kul och spännande. Det känns som att padeln går in i en ny era här, säger Jonathan Ernberg som driver Lohilo Padel Arena.

Herrmatcherna där Jojje Bretti/Gustav Ågren vann mot Christoffer Edling/Stefan Hellström och Jesper Stråhle/Joakim Åkerström slog
Ike Larsson/Joakim Wagner var de första i historien som livesändes från padelhallen.

– Framför allt minns jag hur jämn den första matchen var, det var spännande in i sista boll. Väldigt sevärt, säger Jonathan Ernberg, som kommenterar matcherna.

► Här är länkarna till repriserna:

Annons

REPRIS: Se Stråhle/Åkerström slå Larsson/Wagner Larsson i tre raka igen här

Annons

REPRIS: Se Bretti/Ågren vinna mot Edling/Hellström igen här

Nu går vi vidare med dammatcherna – även de från högsta möjliga nivå i seriespelet; division 1. I och med att det är VM-final i fotboll på söndag så kommer sändningen att delas upp i två. Först ut klockan 14.00 är det Sophie Lindqvist/Malin Parkhagen som möter Emmelie Johansson/Helene Elander.

Jonathan Ernberg om första matchen

Sophie Lindqvist/Malin Parkhagen

Lohilos egna giganter, har senaste året spenderat all vaken tid i hallen och detta har verkligen gett resultat då de kommer från två tidigare serievinster och siktar på tre i rad. Vi har dock sett fler närma sig dessa och vi ser fram emot en tuff fajt.

Helene Elander/Emmelie Johansson

Riktiga glädjespridare som gått hela vägen upp i vårt seriespel genom hårt arbete. Kan vara i sitt bästa slag och alltid sevärda

Sedan i dagens andra sändning, 18.00, är det Josefin Åkerström/Fanny Nikula som tar sig an Therese Berggren/Anna Löfstrand.

Annons

Josefin Åkerström/Fanny Nikula

De två sportiga kompisarna har verkligen funnit varandra även på padelbanan. Siktar alltid högt och vill alltid hålla ett högt tempo.

Annons

Therese Berggren/Anna Löfstrand

Båda är nu mer rutinerade padelspelare i nykomponerad uppsättning. Alltid tävlingsinriktade men undrar om dom hunnit spela ihop sig tillräckligt. Ska bli spännande att se.

För att se padelmatcherna (schema nedan) behöver du vara kund hos Nu i Österåker. Det blir du enklast genom att gå in HÄR på desktop. Är du redan kund så loggar du bara in HÄR för att få tillgång till allt vårt innehåll.

De två matcherna från damernas division 1 kommer självklart upp som repriser på sajt och i app efter att de spelats klart, så du kan se dem i efterhand.

– Förutsättningar finns för en rafflande padeldag, konstaterar Jonathan Ernberg.

Fakta

► PADELMATCHERNA LIVE FRÅN DIV 1

Damer

Söndag 18 december

14.00: Sophie Lindqvist/Malin Parkhagen–Emmelie Johansson/Helene Elander

18.00: Josefin Åkerström/Fanny Nikula–Therese Berggren/Anna Löfstrand

(Matcherna ligger i separata artiklar på nuiosteraker.se och i appen)

Med reservation för att matcher kan flyttas.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan