Annons

Annons

Annons

Sirius-Ackers

Superhelg med Ackers dam och herr – se matcherna live på sajt eller i app

Ackers damer rundar av en stark säsong som nykomlingar i SSL med Sirius borta på lördagen.

Ackers herrar blir vid seger hemma mot Jakobsberg på söndagen klart för division 1 nästa säsong.

Båda matcherna ser du live på Nu i Österåker.

Text

Fakta

Så ser du livesändningar på Nu i Österåker

För att se sändningarna på nuiosteraker.se måste du vara prenumerant på Nu i Österåker. Är du inte kund ännu blir du det enkelt genom att följa den här länken. Har du redan en aktiv prenumeration kan du logga in här och att få tillgång till allt material på nuiosteraker.se.

Alla sändningar kommer att finnas kvar på nuiosteraker.se/livesport och finnas tillgängliga som repriser i efterhand.

Annons

Annons

Det finns fortfarande en minimal chans för Ackers att spela slutspel i SSL. Men inför sista omgången i grundserien är den högst troligen bara teoretisk.

► Ackers har till att börja med 18 mål att hämta in på Lund som ligger på slutspelsplats. Så, Lund måste få rejält med stryk av Falun samtidigt som Ackers behöver ta en storseger mot redan degraderade Sirius. På det får inte Malmö ta poäng mot Nacka, på grund av att Malmö har bäst målskillnad inför sista omgången. Karlstad kan visserligen ta tre poäng mot Pixbo, men Ackers har tre mål att hämta in på värmlänningarna i så fall.

– Det är inte över förrän det är över, men slår det här in vore det givetvis jättesjukt, säger Rikard Bäckman, utgivare på Nu i Österåker.

Sirius–Ackers ser du, precis som tidigare SSL-matcher, live på Nu i Österåker app och sajt. Hela den sista omgången startar 14.00 på lördagen.

– Sett över hela säsongen har Ackers imponerat stort som nykomling. Så passa på och se laget nu, för sedan dröjer det ett tag, säger Rikard Bäckman.

Maja Grusell och hennes Ackers rundar av SSL borta mot Sirius. Men en minimal chans att gå till slutspel. Matchen ser du live på lördagne.

Bild: Rikard Bäckman

På söndagen har Ackers herrar i division 2 säsongens näst sista hemmamatch. Vinner laget mot Jakobsberg är saken klar – division 1 nästa säsong. Nu i Österåker livesänder Ackers–Jakobsberg från Österåkers Multiarena med start 13.35 på söndagen.

Annons

Annons

– I och med att spelschemat spretar rejält med matcher kors och tvärs så finns det väl möjligheter att Ackers kan bli klart redan innan sin egen match. Men oavsett vad som sker så kommer vi sända matchen mot Jakobsberg, om inte annat för att du ska få se laget spela den här säsongen, säger Rikard Bäckman.

Båda matcherna, Sirius–Ackers och Ackers–Jakobsberg, kommer att ligga i topp på både sajt och app när de spelas på lördagen och söndagen. De finns även att hitta i Nu i Österåkers livesportflöde, HÄR, och kan givetvis ses som repriser.

Här inne kan Ackers herrar säkra avancemanget till division 1 på söndag – Nu i Österåker livesänder matchen mot Jakobsberg.

Bild: Rebecka Axerup

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan